logo iTronic Oy
Hovioikeudenpuistikko 19
65100 Vaasa
Web: www.itronic.fi
Puhelin: 06 - 319 77 80
Sähköposti: info@itronic.fi

iTronic Vaasa

Meillä on ilo kertoa, että iTronic- ja Multitronic Vaasa -myymälämme yhdistävät voimansa tarjotakseen entistä parempaa palvelua. iTronic Vaasan toimipiste osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 19 on avoinna viimeistä päivää perjantaina 15. kesäkuuta. Lauantaista 16. kesäkuuta alkaen kaikki Appleen liittyvät tuotteemme ja palvelumme ovat saatavilla Multitronic Vaasan myymälässä osoitteessa Myllärinkatu 10.

Tarjoamme jatkossakin täyden valikoiman Applen tuotteita ja palveluita Multitronic Vaasan myymälässä. Voit edelleen tutustua laajaan valikoimaan esillä olevia Apple-tuotteita ja tutustua niihin. Panostuksemme erinomaiseen palveluun säilyy ennallaan, joten saat yhtä laadukasta palvelua myös uudessa toimipisteessä.

Uudessa myymälässä on tarjolla laajempi valikoima tuotteita näytöistä aina komponentteihin ja jopa kodinkoneisiin. Laajennamme varastoamme tarjotaksemme sinulle enemmän valinnanvaraa ja kaikki kiinnostavimmat uutuudet.

Varastomme sijaitsee samassa rakennuksessa, joten tavaroita ei tarvitse kuljettaa toimipisteiden välillä. Tämä tarkoittaa laajempaa tuotevalikoimaa, joka on heti saatavilla, sekä nopeampia toimitus- ja noutoaikoja.

Olemme jatkossakin Apple Authorized Service Provider, eli Applen valtuuttama huoltoliike Vaasassa. Tämä tarkoittaa, että kaikki Applen takuuseen liittyvät ongelmat voidaan edelleen hoitaa myymälässämme riippumatta siitä, mistä olet ostanut laitteesi. Olemme alueen ainoa valtuutettu toimipiste, joka tarjoaa huoltopalvelua paikan päällä, ja olet aina tervetullut kysymään meiltä kaikkea Appleen liittyvää.

Meillä on ollut ilo palvella tuhansia asiakkaita jo lähes 14 vuoden ajan Vaasan sydämessä 15.7.2010 avajaisista lähtien. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi uuteen toimipisteeseemme ja tarjota sinulle entistäkin parempaa palvelua.

iTronic Vaasan tiimi


Etusivu

Valikko

Ostoskori

Haku